طرز تهیه مربای انجیر خانگی:
جذابیت ویژه ای که مربای انجیر دارد این هست که در زمان پخت، انجیرها از شهد مربا پر میشوند و طعم فوق العاده ای به انجیر میدهد.
مواد لازم تهیه مربای انجیر
- 1/600 انجیر
- 1/600 شکر
- 1 پیمانه آب
طرز تهیه مربای انجیر:
انجیرها را شسته و دم آن ها را بگیرید. انجیر، آب و شکر را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت بگذارید تا بپزد و مربا غلیظ شود. کف روی مربا جمع کنید. بعد از اینکه قوام آمد آن را خاموش کنید تا خنک شود. سپس داخل شیشه های تمیز و در دار بریزید و در یخچال بگذارید.
منبع : نمناک