دستور تهیه مربای انجیر خانگی

طرز تهیه مربای انجیر خانگی:

جذابیت ویژه ای که مربای انجیر دارد این هست که در زمان پخت، انجیرها از شهد مربا پر میشوند و طعم فوق العاده ای به انجیر میدهد.

مربای انجیر

مواد لازم تهیه مربای انجیر

  • 1/600 انجیر
  • 1/600 شکر
  • 1 پیمانه آب

طرز تهیه مربای انجیر:

انجیرها را شسته و دم آن ها را بگیرید. انجیر، آب و شکر را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت بگذارید تا بپزد و مربا غلیظ شود. کف روی مربا جمع کنید. بعد از اینکه قوام آمد آن را خاموش کنید تا خنک شود. سپس داخل شیشه های تمیز و در دار بریزید و در یخچال بگذارید.

منبع : نمناک

بیان دیدگاه